230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Božo Đurasović potpisao za Politehniku (Ukrajina)

Mladi trebinjski košarkaš Božo Đurasović je potpisao ugovor do kraja sezone sa ukrajinskim klubom Politehnika iz grada Lvova, gdje će nastaviti svoju uspješnu karijeru.

120103-bozo

Đurasović koji je prethodnu polusezonu odigrao u njemačkoj klubu Giessen, kaže da se kod njih nije dobro snašao, te da nije bio zadovoljan svojom minutažom, pa je odlučio da napusti Njemačku i odgovori na poziv ukrajinskog kluba Politehnika, gdje će igrati sve do kraja sezone, sa mogućnosti produženja saradnje. Đurasović je za praznike na kratko bio u Trebinju, ali se brzo morao vratiti zbog predstojećih priprema za nastavak sezone. "Nadam se da će me u nastavku sezone zaobići povrede i da ću brzo da se adaptiram u novoj sredini. Nastojaću da dam svoj maksimum da zaslužim svoje mjesto u ekipi, kao i da dobijem dobru minutažu na parketu. Ovu priliku bih iskoristio da čestitam svim Trebinjcima Božićne i Novogodišnje praznike i da im prije svega poželim puno zdravlja, sreće i uspjeha", istakao je Đurasović za Lokoportal.

Svoju karijeru Božo je počeo u trebinjskom Leotaru, zatim je još igrao za Bosna Asu (Sarajevo), Vogošća- pozajmica i Giessen (Njemačka).

Ovdje možete pogledati Boža u akciji: