230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održana prozivka u FK "Leotar"

Danas je u prostorijama FK "Leotar"  povodom dolaska novog trenera Borčeta Sredojevića, kao i novog sportskog direktora, nekadašnjeg igrača ovog kluba, - Željka Radovića, održana press konferencija.

120116-agrokop_leo_borce_058

 

 

Danas zvanično počinju i pripreme za nastavak sezone, povodom čega je i održana prozivka fudbalera na koje stručni štab može da računa u nastavku sezone.

120116-agrokop_leo_borce_042

"Velika mi je čast i priznanje što sam došao na poziciju sportskog direktora "Leotara", a sa druge strane znam i osjećam veliku odgovornost za ovaj dio posla za koji sam zadužen. Sigurno da je veoma težak momenat u kojem preuzimam ovaj dio posla, ali ne sumnjan da ću ga obaviti onako kako se od mene i očekuje. Moram da napomenem da nas je napustilo 5 igrača i to Mladen Ratkovica, Aleksandar Marković, Boban Kajgo, Predrag Topuzović i Nenad Zečević. U klub su stigli novi igrači i to Miloš Bokić, Aleksandar Bajat i Milan Zorić, a još treba da stignu Tripo Jokanović, Ognjen Lekić i Dragan Ristić. Ovo su sve igrači koji su svoje iskustvo stekli igrajući u našoj ligi, kao i u ligama u našem regionu," rekao je Željko Radović, novi sportski direktor FK "Leotar".

Zajedno do rezultata

120116-agrokop_leo_borce_053

"U budućnosti ćemo imati jedan veliki i težak zadatak, a to je da FK "Leotar" u ovoj polusezoni podignemo na jedan veći nivo, koji treba da povrati autoritet ovom klubu u BiH. Ispred nas jeste težak zadatak, ali mi znamo sve probleme ovoga kluba, kao i uzroke tih problema i pokušaćemo i nastojaćemo i siguran sam da ćemo i uspijeti u tome da dovedemo ovaj klub na sredinu tabele, što nam je i cilj u ovoj polusezoni. Ja sam siguran da ćemo imati i uslove i igrački kadar da dođemo do tog cilja. Moramo svi zajedno da budemo izdržljivi, uporni, istrajni i dostojni, kako bi smo izvukli maksimum iz predstojeće polusezone. Te kvalitete moramo prebaciti na teren, steći samopouzdanje na treninzima i pokazati dobre rezultate," istakao je na konferenciji za novinare novi šef stručnog štaba FK "Leotar", Borče Sredojević. 

Sredojević na raspolaganju ima 20 igrača plus 3 golmana, uz mlade igrače iz omladinskog pogona FK "Leotar".  Sa golmanima će raditi trener Veselin Klimović, a kondicioni trener je Srđan Kuljić, koji je već odradio nekoliko kvalitetnih treninga sa igračima.

Dvije prijateljske utakmice u nastavku sezone

FK Leotar 28. januara u 13 časova, igra prijateljsku utakmicu sa "Crvenom Zvezdom", koja će kao i prošle godine biti humanitarnog karatkera. 11. februara Leotar će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu sa srbijanskim superligašem "Spartak Zlatibor Vodom." 

Poslije prozivke je održan samo jedan trening, a ubuduće su planirani treninzi dva puta dnevno.

120116-agrokop_leo_borce_089

120116-agrokop_leo_borce_094

120116-agrokop_leo_borce_099

120116-agrokop_leo_borce_114

120116-agrokop_leo_borce_125