230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Povratak Lekića i Cimirota, "trojac" prošao probu

Nakon sedam dana priprema, tim Leotara polako dobija obrise za sledeću sezonu. Nakon što je nekoliko fudbalera bilo na probi za sada su trojica od njih zadovoljila. To su: Aleksandar Bajat, Aleksandar Stojanovski i Milan Zorić, sa kojima će u narednom periodu biti potpisani ugovori.

110713-kontrolni_mec_leotara_023

Milan Zorić (24) je stigao iz Laktaša, a može igrati na mjestu štopera i desnog beka. Aleksandar Bajat (24) igra na mjestu zadnjeg veznog. Radi se o snažnom igraču, koji je stigao iz Novog sada, a nastupao je ranije za Palić i Inđiju. Za mjesto u napadu u narednoj polusezoni konkurisaće brzonogi Makedonac Aleksandar Stojanovski (28), a igrao je za Sileks, Pobedu, Belasicu, Milano Kumanovo.

Nakon probe u jednom kiparskom prvoligašu u Trebinje se vratio Dragan Vuković, a od ponedeljka treninzima će se priključiti i Ognjen Lekić, bivši igrač Leotara, koji je poslijednjih godinu dana igrao u Rumuniji, kao i Gershon Akuffo, koji je u subotu stigao iz Gane. U Leotar se vratio i Milorad Cimirot, koji je ponikao u Leotaru, a stigao je iz gatačke Mladosti.

(FK Leotar)