230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održan osnivački sastanak Kluba navijača Crvene Zvezde RS

U prostorijama Hotela Leotar juče je održan osnivački sastanak Kluba navijača Crvene zvezde RS kome su prisustvovali predstavnici navijačkih grupa iz cijele RS.

120128-leo_zvezda_bosna_muzej_132

"Crvena Zvezda zajedno sa članovima kluba nastavlja sa osnivanjem zvaničnih klubova navijača. Gostovanje Zvezdinih fudbalera u Trebinju iskorišteno je za nove dogovore i početak saradnje fudbalskog kluba i kluba navijača Crvene Zvezde Republike Srpske. S obzirom na veliki broj Zvezdaša širom Republike Srpske, planirano je osnivanje centralnog kluba navijača sa ograncima u svim većim gradovima. Zvezdaši iz Banja Luke, Prijedora, Bijeljine, Sarajeva, Teslića, Trebinja, Gacka već su se organizovali, a interesovanje raste i u mnogim drugim gradovima", kaže Marko Nikolovski portparol Crvene Zvezde.

Pred početak utakmice predstavnici Crvene Zvezde pozdravili su domaćine, Zvezdaše iz Trebinja i Gacka, a poslije utakmice organizovano je i druženje sa predstavnicima Zvezdaša i iz drugih gradova Republike Srpske koji su došli na ovu utakmicu. Dogovoreno je da Crvena zvezda posjeti i druge gradove prvom prilikom, a o interesovanju i vjernoj podršci Zvezdaša iz Republike Srpske ne treba trošiti riječi, o tome najbolje govori slika sa tribina stadiona u Trebinju - Republika Srpska navija za Zvezdu. Predstavnicima navijačkih grupa iz Trebinja, Gacka i Banjaluke RS juče je Slobodan Marović, član trofejne generacije Crvene Zvezde koja je osvojila titulu evropskog i svjetskog prvaka uručio dresove kluba sa potpisima svih igrača i simboličnim brojem 12 koji označava navijače Crvene zvezde kao dvanaestog fudbalera ekipe.

120128-leo_zvezda_bosna_muzej_030

120128-leo_zvezda_bosna_muzej_032

120128-leo_zvezda_bosna_muzej_036