230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zvezda pobjedila Leotara na Policama (foto)

U okviru zimskih priprema Crvene Zvezde iz Beograda, juče je u Trebinju odigrana međunarodna prijateljska utakmica između fudbalera najtrofejnijeg srpskog kluba i domaćeg Leotara.

120128-leo_zvezda_bosna_muzej_058

Zvezda je u Trebinje došla oslabljenja bez: Ćosića, Kadua, Kaluđerovića, Evandra, Borhe, Pačeka i Vesića, ali ni Leotar nije nastupio kompletan (nedostajali Milorad Cimirot, Gershon Akuffo, Gavrilo Čorlija i Dragan Vuković).

Utakmica je počela minutom ćutanja u znak sjećanja na legendarnog trenera Miljana Miljanića, koji je bio veliki prijatelj Trebinja i Leotara i koji je često boravio u najjužnijem gradu Republike Srpske vodeći fudbalere Crvene zvezde. 

Ovo je ujedno i prva provjera spremnosti Trebinjaca pred proljetni nastavak Premijer lige BiH.

U meču odigranom na stadionu Police pred oko 2.500 ljubitelja fudbala iz Trebinja i susjednih gradova, gosti su slavili rezultatom 2:0.

Gosti iz Beograda poveli su golom Luke Milivojevića u 20 minuti, a drugi pogodak postigao je Ognjen Ožegović u 70. minutu.

Nakon meča Robert Prosinečki, šef stručnog štaba FK Crvene zvezde je izjavio : "Mislim da smo odigrali dobro za ovu fazu priprema. Nije bilo puno kvaliteta u našoj igri, često smo griješili u predaji lopte, nismo imali puno tečnosti u igri i tim segmentima nisam zadovoljan. S druge strane vidio sam kod igrača dosta želje i trčanja, i dosta ispunjenih taktičkih zadataka."

Nekad vrhunski fudbalsk as očekuje da u Antaliji, gdje Zvezda kreće već u srijedu, predstoji rad na uigravanju i taktičko-tehničkom usavršavanju.