230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjac Branislav Krunić nabolji fudbaler RS za 2011. godinu

Fudbaler banjalučkog "Borca" Branislav Krunić ponio je titulu najboljeg fudbalera Republike Srpske u 2011. godini.

120130-krunic

Na manifestaciju izbora najboljeg fudbalera godine, koja je danas održana u Banjaluci, za najboljeg fudbalskog sudiju proglašen je internacionalni sudija iz Banjaluke Ognjen Valjić.

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba "Kozara" iz Gradiške Vlado Jagodić izabran je za najboljeg trenera, a za najboljeg fudbalskog radnika Milorad Sofranić iz Bijeljine.

Najbolji mladi fudbaler je član "Drine" iz Zvornika Aleksandar Nikolić.

Nagradu za životno djelo u fudbalu, koja nosi ime dugogodišnjeg predsjednika Fudbalskog saveza i člana organa UEFA doktora Milana Jelića, dobio je fudbalski radnik iz Doboja Božo Spasojević.

Ovu nagradu ove godine dodijelili su Fudbalski savez Republike Srpske i Sportski žurnal, koji su organizatori manifestacije.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović čestitala je nagrađenima na njihovom zalaganju i uspjehu tokom svih godina.

"Čestitam najboljima jer oni su svetionici svim mladim sportistima da se samo sa vrijednim trudom i radom mogu postići razultati", rekla je Tešanovićeva.

Predsjednik Fudbalskog saveza RS Milo Kovačević istakao je da se u ovoj godini slavi 20 godina postojanja Fudbalskog saveza RS i izrazio nadu da će savez i u budćnosti nastaviti razvijati fudbal i pronositi ime Srpske kako u BiH, tako i u okruženju i šire.

Glavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala Predrag Sarić rekao je da će ove novine ubuduće pratiti ne samo fudbal na ovim prostorima, nego sve ostale sportove u RS i produbljaviti prirodne veze između RS i Srbije. (Srna)

(foto: arhiva)