230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Treće Crno-Belo veče u Trebinju

Protekle noći u Domu mladih u Trebinju, trebinjsko udruženje navijača Partizana organizovalo je treće Crno-Belo veče, kojem su gostovali navijači iz Beograda, Nikšića, Herceg Novog i Gacka.

120131-cbv

Ovom već tradicionalnom skupu je prisustvovao i Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, legenda juga i predstavnik navijača u skupštini FK Partizan. 

U svom obraćanju Simić je između ostalog istakao: "Ono što je najbitnije, što moramo da znamo i što treba da nam bude vodilja, je to da su Grobari braća Svi smo mi tu zbog Partizana i Partizan je iznad svih nas. To je ono što nas okuplja, i mi smo svi ovde zbog jedne stvari, a to je ljubav prema klubu, i prema tome treba da radimo ono što najbolje znamo, a to je da navijamo i podržavamo naš klub". 

Grobari Trebinje kao navijačka grupa, egzistira već dugi niz godina, a dugo je i postojala ideja o zvaničnoj registraciji i osnivanju udruženja.

"Na području Evrope skoro svaki grad ima navijačke grupe SD Partizan ali veoma je malo onih koji su dostigli ovaj stepen organizacije i koja djeluju kao registrovana, pa se samim tim i ovi naši rezultati rada u proteklom periodu mogu okarakterisati kao veoma uspješni. Udruženje trenutno broji 140 članova, a aktivnosti udruženja odvijaju se u dva pravca, odlasci na utakmice i aktivnosti lokalnog karaktera, u kojima želimo da ispravimo iskrivljenu sliku o navijačima i pokažemo da smo mi ono najkvalitetnije što ovo društvo i zajednica imaju" - ističe Vaso Mijanović, predsjednik udruženja Grobara Trebinja.

"Kada su ostale aktivnosti u pitanju, tu su tradicionalne crno bele večeri, kancelarija i grafiti u centru grada, snimljena je i prva pjesma Grobari Trebinje, izrađeno više raznih rekvizita i opreme i uspostavljeni kontakti i bratski odnosi sa navijačkim organizacijama Grobara iz svih srpskih zemalja, kao i našim prijateljima navijačima PAOK-a iz Soluna. Tradicionalna akcija davanja krvi ja je opet uspješno realizovana, a od ostalih lokalnih aktivnosti akcija čišćenja i sređivanja gradskih fasada od grafita, javne tribine, kao i čišćenje i sređivanje užeg gradskog jezgra. Naša kancelarija radi svakim radnim danom od 18 do 20 časova gdje uvijek možete doći i informisati se o svim stvarima vezanim za udruženje kao i iznjeti ideje koje imate, i koje ćemo zajednički sprovesti u djelo." navodi  Mijanović.

Ovom prilikom su ispred Udruženja Grobari Trebinje uručene zahvalnice grupama i pojedincima koji su večeras došli da podrže ovaj tradicionalni skup.

Poslije oficijelnog djela večeri organizovano je druženje uz zakusku i muziku uživo.