230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Debakl Leotara za 6 minuta

Fudbaleri Leotara ni devetu utakmicu za redom nisu osjetili slast pobjede. Iako ništa u prvih 30 minuta nije nagovještavalo takav ishod, Trebinjci su pretrpili pravi debakl od Zvijezde - 4:1 (3:1).

110806-leo_zvijezda04

Ponovo su Trebinjce bodova koštale sopstvene greške, koje jednoj obiljnoj ekipi ne smiju da se dese. Bar ne 4-5 puta na jednoj utakmici. Cijeli sistem koji je dobro izgledao u prvih 30 minuta, zbog nespretnosti se srušio kao kula od karata i to za svega šest minuta. Ponovo se ponavaljaju stare greške, koje se već sada ne mogu svrstati u slučajnosti, jer slučajnosti se ne dešavaju tako često.

Prvih pola sata Leotar je igrao vrlo dobro. Kontrolisao je igru, imao inicijativu, bio u par navrata blizu postizanja gola, ali bez kvalitetnog završnog pasa. A onda su počele da se dešavaju stvari koje prate Leotar poput uroka. Husić je izveo slobodan udarac sa 30 metara, šutirao u golmanovu stranu, a lopta prolazi ispod slabo postavljenog Boška Milenkovića. Bio je to hladan tuš za Trebinjce, ali su za dva minuta vratili utakmicu u egal. Vladimir Todorović je izveo korner, a Semjon Milošević je zakačio loptu, koja je skrenula u gol. Međutim samo dva minuta kasnije, irači Leotara gube jednu loptu u blizini šesnaesterca, Ognjen Đelmić dodaje do Amira Hamzića, koji volej udarcem pogađa za novo vođstvo. Treći gol Zvijezda je postigla u 43. minutu, Šaraba je izgubio jednu loptu na llijevoj strani, brzonogi Đelmić je utrčao i šesnaesterac i uz malo oklijevanja poslao loptu kroz noge Milenkoviću.

Na poluvremenu je Borče Sredojević promijenio golmana i umjesto indisponiranog Milenkovića u igru poslao dvadesetjednogodišnjeg Mladena Kukriku. U drugom dijelu bilo je vidljivo da su plavo-bijeli skorz pali, da ni oni sami nisu vjerovali u preokret. U 64. minutu Samir Nuhanović je izveo slobodan udarac sa lijeve strane, lopta je zakačila štopera Leotara Semjona Miloševića i završila iza leđa Kukrike.

LEOTAR: Milenković (od 46. minuta Kukrika), Dreč, Todorović, Milošević (od 71. minuta Zorić), Šaraba, Andrić, Lekić, Sušić, Vuković, Stojanovski (od 66. minuta Milović), Ristić.

Prvih pola sata stajali smo vrlo dobro, rekao je nakon utakmice Borče Sredojević. Natjerali smo igrače Zvijezde da igraju dugim loptama, što nije njihova karakteristika. Igralo se na njihovoj polovini i samo nam je nedostrajao dobar završni pas da postignemo gol. Međutim, neshvatljivo je koliko smo kikseva napravili u samo pet minuta. Izgubili smo bodove, a sve je moglo da bude potpuno drugačije. Moramo da se izdignemo iz ovoga. Znam da je igračima teško, ali ovo moramo što prije da zboravimo i da već od danas krenemo ou pripreme za Borac.

(FK Leotar)