230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar sve bliži novoj tituli

KMF Leotar je danas prošao još jednu prepreku na putu do odbrane titule Šampiona RS. 

120318-kmf_leo_heo

Odigrano je i 13. kolo Super fustal lige, u kojem je Leotar slavio u gostima protiv komšija Bilećana rezultatom 4:5, (1:4).

U jednoj ne previše interesantnoj utakmici, gdje su obje ekipe bile oslabljene odsustvom svojih prvotimaca, Leotar dolazi do pobjede i novih bodova koji ga dovode na korak do nove titule šampiona RS.

Mnogo konkretniji i motivisaniji igrači Leotara nisu imali puno problema u nadigravanju domaćina, te odlaze na pauzu sa 3 gola prednosti. Vidno nadmoćniji igraći Leotara su se pri kraju meča malo opustili te primili 3 gola, ali to nije bilo dovoljno za domaćine, koji bilježe još jedan poraz na svom parketu. Golove za Leotar su dali Andrić Savo 3 i Milorad Cimirot 2.

Leotar se u nedelju 24. marta u zadnjem kolu Super futsal lige u Trebinju sastaje sa ekipom Nevesinja i taj meč će direktno odlučiti o šampionu Republike Srpske.

Ekipa Sokratesa koja večeras igra meč sa Bijeljinom će najvjerovatnije upisati nova 3 boda i u tom slučaju biti na bod razlike do vodećeg Leotara, a u slučaju da odigraju neriješeno ili izgube, što je manje vjerovatno, šampion će već večeras biti poznat.  

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje Leotara i malog fudbala da dođu u nedelju u SD "Miloš Mrdić" i bodre svoje igrače u meču za odbranu titule šampiona Republike Srpske.