230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Za ljepše Trebinje - Učestvujmo u akciji proljetnog uređenja grada

Povodom početka proljećnih radova na uređenju Trebinja, iz Odjeljenja za stambeno komunalne poslove upućuju apel sugrađanima da su u narednom periodu planirane brojne proljećne aktivnosti na uređenju našeg grada.

120322-pano

Radnici komunalnog preduzeća radiće na poslovima uređenja i rekonstrukcije zelenih površina, uklanjanju suvih stabala, orezivanju suvih grana, uklanjanju divljih deponija, uređenju cvijetnjaka i ružičnjaka, čišćenju trgova i trotoara...

120313-vrba_boracka_org_016

Pozivamo sugrađane da zajednički, u okviru svojih mogućnosti, damo doprinos da naš grad bude čist i uređen, da živimo u zdravoj i uređenoj životnoj sredini, da se otpad odlaže na mjesta koja su za to predviđena, da uredimo dvorišta i okolinu u kojoj živimo.

120309-stari_grad_orezivanje_033

Ako svi uradimo po malo, za naš grad će to biti ogromna korist.

Učešćem što više zainteresovanih želimo naglasiti važnost ličnog doprinosa svakog stanovnika našeg grada, kao i nevladihih organizacija, preduzeća, medija, u postizanju zajedničkog cilja, a to je kvalitetniji život građana i razvoj našeg grada.

Pozivamo sve građane da zajednički radimo na očuvanju ljepote i vrijednosti našeg grada, uvjereni da podrška neće izostati kao što smo i proteklih godina zajedno radili i činili da naš grad po mnogima bude jedan od najljepših i najuređenijih u regionu. (Opština Trebinje)