230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

DINECO doo kandidat za najuspješnijeg privrednika Republike Srpske

U cilju afirmacije i promocije uspješnih privrednih društava i privrednika Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske kao asocijacija privrednika, organizuje Manifestaciju Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske i s ponosom ističe najbolje primjere, kandidate za vrijedna priznanja i nagrade u okviru Manifestacije, a u želji da ih nagradi, ali i podstakne na održavanje kontinuiteta uspješnosti.

120328-najuspjesniji

Kandidat za dobijanje ove prestižne nagrade je i firma "Dineco" d.o.o. iz Trebinja, koja je u oktobru prošle godine u Parizu takođe bila dobitnik Svjetske nagrade za kvalitet, koju dodijeljuje Svjetska međunarodna agencija "Business Initiative Directions" iz Madrida.

111027-dineco

Manifestacija se tradicionalno održava u posljednjoj nedelji marta.

Priznanja i nagrade u okviru Manifestacije Izbora najuspješnijih u privredi RS dodjeljuju se za uspješnost u poslovanju i doprinos razvoju privrede RS u cjelini, te za postignute rezultate od posebnog značaja za privredu i Republiku Srpsku uopšteno.

Prve nagrade dodijeljene su 2004. godine kada su izabrana privredna društva koja su postigla najbolje rezultate u 2003. godini, i od tog dana pa do danas predstavljaju simbol uspješnog i kvalitetnog poslovanja. Koncept Manifestacije je zamišljen tako da se svake godine biraju najuspješniji u privredi za prethodnu godinu. Stručna komisija,koju imenuje Upravni odbor Privredne komore RS, vrši rangiranje privrednih društava u različitim kategorijama, a na osnovu podataka o poslovanju dobijenih iz APIF-a, te na osnovu Kriterija utvrđenih Odlukom Upravnog odbora PKRS.

Kandidati mogu postati oni privredni subjekti koji se odlikuju obavljanjem poslovnih aktivnosti u duhu poslovnog morala, dobrim poslovnim običajima, načelima savjesnosti i poštenja.