230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Dan otvorenih vrata" u CJB Trebinje (foto)

Danas je u CJB Trebinje upriličen "Dan otvorenih vrata" za djecu predškolskog i školskog uzrasta, gdje su trebinjski mališani mogli da se upoznaju sa bliskim radom policijskih službenika.

120403-cjb_otvoreni_dani_112

"Dan otvorenih vrata" održan je u Policijskoj stanici Trebinje, čiji su policijski službenici mališanima predstavili materijalno-tehnička sredstva jedinice za podršku, koja koriste prilikom obavljanja redovnih zadataka, vozila i opremu saobraćajne policije, vježbu policijskih pasa, a u službenim prostorijama objašnjen je način i metod djelovanja kriminalističke službe ovog centra.

Prema riječima portlarola CJB Trebinje Rajne Parežanin, narednog dana planirano je paljenje svijeća i polaganje cvijeća na spomen obilježje poginulim pripadnicima CJB Trebinje, poslije ćega će biti svečani prijem kod načelnika CJB Trebinje. 

Obilježavanje Dana CJB Trebinje i 20. godina postojanja i rada MUP-a RS, počelo je akcijom dobrovoljnog darivanja krvi pripadnika CJB Trebinje, gdje je prikupljeno ukupno 46 doza ove dragocjene tečnosti.