230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotaru bod u Mostaru

Leotar je u Mostaru osvojio zlata vrijedan bod, mada je vrlo lako mogao da se vrati sa cijelim plijenom u Trebinje. Kada se sve sabere i oduzme, nerješen ishod je i najrealniji ishod ovoga susreta.

120317-fk_leotar_borac_akufo

Prvi dio prvog poluvremena pripao je Veležu, koji je imao blagu inicijativu. U nastavku Leotar je preuzeo konce igre u svoje ruke i došao do zasluženog vođstva. U 12. minutu Velež je prvi put zaprijetio preko Harisa Handžića, čiji je šut sa sedam metara izblokirao Semjon Milošević. Leotar je mogao da povede u 25. minutu. Aleksandar Bajat je poslao oštru loptu u šesnaesterac, Zdravko Šaraba je samo okrznuo loptu, a Dejan Bandović je krajnjim naporom skrenuo loptu u korner. U 31. minutu Igor Aničić je odlično šutirao sa 20 metara, ali lopta prolazi malo pored gola. U 43. minutu Leotar je poveo. Ognjen Lekić je prošao po desnoj strani, centrirao, a Pavle Sušić rutinski savladao Bandovića.

U 52. minutu Velež je imao odličnu priliku. Amer Jugo je uposlio Danijela Brkovića, čiji šut iz blizine Boško Milenković odlično brani. U 55. minutu Pavle Sušić je izbjegao ofsajd zamku, ušao u šesnaesterac Veleža, dodao do Igora Aničića koji šutira preko gola sa 16 metara. U 64. minutu Velež dolazi do izjednačenja. Odbrana Leotara je izbacila loptu iz šesnaesterca, pravo na nogu Šefku Okiću, koji je šutirao sa 16 metara, a lopta je na putu do gola promjenila pravac i prevarila Milenkovića. U 82.minutu Leotar je propustio najbolju šansu na utakmici. Ognjen Lekić je šutirao sa 16 metara, Bandović kratko odbio loptu do Aleksandra Bajata, koji sa svega 6 metara šutira pravo u golmana Veleža.

VELEŽ - LEOTAR 1:1 (0:1)

Mostar - Stadion u Vrapčićima. Gledalaca: 300. Sudija: Robert Zrilić (Banja Luka). Strijelci: Okić u 64. Minutu za Velež, a Sušić u 43.minutu za Leotar. Žuti kartoni: Knežević, Hiroš, Hajdarević, Kodro (Velež), Kokić, Todorović, Akufo (Leotar).

VELEŽ: Bandović, Kajtaz, Lakičević, Knežević, Kodro, Jugo, Handžić (od 32.minuta Brković), Mahinić, Hiroš (od 58.minuta Okić), Hajdarević, Demić.

LEOTAR: Milenković, Nastić, Todorović (od 58.minuta Akufo (od 90. minuta Andrić)), Milošević, Šaraba, Lekić, Bajat, Kokić, Sušić, Aničić, Stojanovski (od 71.minuta G. Cimirot). (FK Leotar/foto: arhiva)