230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

MOI: Počeo Finalni turnir u košarci za osnovce

U sportskoj dvorani „Miloš Mrdić" u Trebinju danas je počeo finalni turnir u košarci za učenike osnovnih škola u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske.

120512-moi_kosarka_006

Na svečanosti otvaranja turnira, učesnike je, u ime OŠ „Vuka Karadžić", pozdravila direktor Spasa Zotović. U ime Opštine Trebinje pozdravne riječi uputio je Mitar Mrdić, samostalni stručni saradnik za sport u Administrativnoj službi Opštine.

Finalni turnir u košarci za učenike osnovnih škola u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske, u ime Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske proglasio je otvorenim Oliver Gačić. Dvodnevno takmičenje osnovaca u košarci okupilo je po šest ekipa u ženskoj i muškoj konkurenciji, pobjednika regionalnih takmičenja.

U konkurenciji učenica takmiče se škole: „Vuk Karadžić" iz Novog Grada, „Branko Radičević" Banjaluke, „Vuk Karadžić" Vlasenice, „Crkvina" Gornje Crkvine, „Jovan Dučić" Kasindola i „Sveti Vasilije Ostroški" Trebinje.

Ekipe osnovnih škola: „Danilo Borković" iz Gradiške, „Georgi Stojkov Rakovski" Banjaluke, „Vuk Karadžić" Bijeljine, „Sveti Sava" Modriče, „Vuk Karadžić" Višegrada i „Sveti Sava" Bileće takmiče se u konkurenciji učenika.

Organizator finalnog turnira u Trebinju, uz osnovnu školu „Vuk Karadžić", je OŠ „Sveti Vasilije Ostroški" iz Trebinja, u partnerstvu sa Udruženjem pedagoga fizičke kulture i KK Trebinje 03., a pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske.

120519-moi_osnovci