230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

II mjesto za "Leotar +" - Maja Mirdinja najuspješnija

Na Karate Kupu Republike Srpske za seniore i seniorke, održanom juče u Višegradu, ekipa "Leotar +" iz Trebinja je sa svoja četiri takmičara zauzela drugo mjesto, dok je Maja Mirdinja proglašena nauspješnijim pojedincem takmičenja sa  4 osvojene medalje (3 zlatne i 1 bronzanu).

120521-leotar1

Ekipa "Leotara +" zauzela je drugo mjesto sa osvojenih 7 medalja. Najuspješniji takmičar prvenstva je Maja Mirdinja, sa osvojene 4 medalje i to 3 zlatne medalje (2 pojedinačno, 1 ekipno), 1 bronza (ekipno).

"Zbog nedostatka novca za odlazak na takmičenje nismo nastupili sa kompletnim seniorskim potencijalom. Iako zbog toga nismo odbranili prošlogodišnju titulu najboljeg kluba Srpske u seniorskoj konkurenciji, naš klub se i sa samo četvoro sportista plasirao na drugo mjesto i sam vrh seniorskog karatea u Srpskoj. Maja Mirdinja i Dragica Drapić još jednom su dokazale svoju dominaciju u borbama pojedinačno, a Maja i u katama. Takođe, njih dvije, sada sa Tamarom Lozo, i dalje dominiraju u borbama ekipno" - istakao je za Lokoportal trener Karate kluba "Leotar +"  iz Trebinja, Rajko Radulović.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 70 takmičara iz ukupno 16 klubova iz Karate Saveza RS. 

Organizator Kupa je bio Karate savez Republike Srpske, Regionalni karate savez Hercegovine, Sarajeva i Romanije i Karate klub Drina iz Višegrada. 

ZLATO

1. Maja Mirdinja – kate pojedinačno
2. Maja Mirdinja – borbe, teška kategorija, +60 kg
3. Dragica Drapić – borbe, srednja kategorija, -60 kg
4. Tim borbe seniorke (Maja Mirdinja, Dragica Drapić, Tamara Lozo)

SREBRO

1. Dragica Drapić – kate pojedinačno
2. Tamara Lozo – borbe, srednja kategorija, -60 kg

BRONZA

1. Tim kate seniorke (Maja Mirdinja, Dragica Drapić, Tamara Lozo)