230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ŽFK Leotar ostao u borbi za drugo mjesto

U Trebinju je juče odigrano 7. i  8. kolo fudbalskog prvenstva RS za žene, čiji je domaćin bio ŽFK Leotar.

120521-zfkleo4

Na stadionu Police su pored domaćina Leotara učestvovale i ekipe ŽFK Banja Luka, ŽFK Radnik Bjeljina, ŽFK Sloga Petrovo i ŽFK Mladost Novi Grad.

Juče je takođe odlučen i novi prvak Republike Srpske, a to je ekipa ŽFK Banja Luka koja je zasluženo osvojila prvenstvo i pokazala da je trenutno najbolji tim u ženskom fudbalu u RS.

Što se tiče domaćina Leotara, djevojke iz Trebinja su igrale tri utakmice. U prvoj utakmici sa ekipom Radnika iz Bjeljine igrale su neriješeno 0:0, a u zadnjem trenutku utakmice nisu imale ni sportske sreće, pošto su promašile jedanaesterac.

Leotar je poražen od ŽFK Banja Luke sa 2:0, a jedinu pobjedu je zabilježio sa ekipom Sloge Petrovo sa 3:1.

Ekipa Leotara će 27. maja 2012. godine pokušati da pobjedama u dvije preostale utakmice izbori za drugo mjesto na tabeli.

Za ekipu Leotara su nastupale: Čađenović Ivana, Čabarkapa Ana, Popovac Maja, Manigoda Spomenka, Čučković Olivera, Dragica Denda - kapiten, Jovanović Jelena, Stević Anja, Milović Jelena, Boškan Dejana, Njeguš Vesna, Cvitković Ivana, Mustafić Emilija, Tanović Merima i Antović Milena.

"Nadamo se da ćemo u daljem radu postizati bolje rezultate i vratiti titulu prvaka RS-a na stadion Police", - istakao je za Lokoportal g-din Blažo Šupljeglav, član UO ŽFK Leotar.