230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Spriječen još jedan pokušaj prevare osiguranja

Postoje osnovi sumnje da su B.T. i N.V., u namjeri da od osiguravajućeg društva naplate osiguranu sumu, dogovorili da prijave saobraćajnu nezgodu.

120406-policija_auto

Dana 19. maja, oko 21:30 časova, na magistralnom putu M-20, u mjestu Volujac, opština Trebinje, prijavljena je saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.V. sa putničkim automobilom marke ''Alfa-romeo'' i B.T. sa motociklom marke ''Suzuki''.

Izvršenim uviđajem i konsultacijama sa vještakom saobraćajne struke konstatovano je da se prijavljena saobraćajna nezgoda nije dogodila prema predočenim okolnostima, tj. na načina na koji su prijavitelji izjavili, te da prikazana oštećenja vozila nisu nastala kao kao posljedica takve nezgode.

Policijski službenici PS za BS Trebinje su dokumentovali te, 23. maja, OT-u u Trebinju podnijeli izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Dogovor za izvršenje krivičnog djela protiv B.T., državljanin Crne Gore, i N.V., iz Trebinja.

Policijski službenici CJB Trebinje su, u prvom tromjesečju ove godine, dokumentovali dva krivična djela Dogovor za izvršenje krivičnog djela i protiv pet lica podnijeli izvještaje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.