230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Šampioni na prijemu kod načelnika

Povodom nedavnih velikih i značajnih uspjeha, načelnik opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk primio je danas aktuelne šampione RS i BiH u malom fudbalu, KMF Leotar, koji je i ove godine domaćin preliminarnog turnira za plasman u UEFA Ligu šampiona.

120626-kmfnarko1

KMF Leotar se osvajanjem treće titule prvaka BiH kvalifikovao u preliminarnu rundu UEFA Lige šampiona u malom fudbalu, koja počinje 7 avgusta u Trebinju.

Ističući zadovoljstvo još jednim uspjehom trebinjskog malog fudbala, načelnik opštine  je istakao da su uspješni sportisti, kao što su članovi KMF Leotar, najbolji ambasadori Trebinja.

„Zahvalni smo im na tome. U narednom periodu, kao i do sada podržavaćemo njihov rad, u skladu sa našim mogućnostima" rekao je dr Ćuk na današnjem prijemu.

Mitar Mićo Vukanović, kapiten i trener KMF Leotar zahvalio se Opštini Trebinje i njenom načelniku za podršku koju pružaju poslednjih godina ovom sportskom klubu.

„Vjerujem da će se i kod drugih institucija u gradu probuditi svijest da smo svojim uspjesima u tri zadnje godine dostojno predstavljali naš grad na takmičenjima širom Evrope. Nadam se da će tako biti i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje nas očekuju u avgustu. I da ćemo proći u narednu fazu takmičenja", istakao je Vukanović.

Prema njegovim riječima ekipa se za ovaj turnir pojačala i jednim Brazilcem, a moguća su i druga pojačanja.

120626-kmfnarko2