230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vratićemo navijačima vjeru u Leotar

- Utakmica sa GOŠK-om koju igramo sutra biće prava prilika da naša publika na djelu vidi novi tim Leotara, a prvotimci da pokažu da imaju kvalitet za Leotar kojeg treba da vrate tamo gdje mu je mjesto, u gornji dio tabele - izjavio je juče trener Trebinjaca Vladimir Gaćinović.

120628-prozivkafk3 - Do početka prvenstva ostalo je petnaestak dana i čeka nas puno posla da bismo spremni dočekali premijeru protiv Zrinjskog. Drago mi je da vidim da se dobra atmosfera sa priprema na Zlatiboru prenijela i u Trebinju - kaže Gaćinović.

Poslije dobrih rezultata u pripremnom periodu prvi trening Leotara na "Policama" privukao je pažnju brojnih navijača.
- Drago mi je da je Leotar ponovo magnet za ljubitelje fudbala. Naš osnovni cilj jeste da publiku vratimo na tribine i da joj vratimo vjeru u Leotar. Nalazimo se na dobrom putu i nadam se da će publika prepoznati naš dobar rad - kazao je Gaćinović.
Poslije korjenitih promjena u igračkom kadru Srđan Andrić je postao igrač Leotara sa najdužim stažom na "Policama".
- Pripreme na Zlatiboru su nam veoma prijale. Radili smo naporno, ali smo imali sve uslove za kvalitetan rad, kao i za odmor poslije toga. U tri utakmice protiv jakih ekipa ostvarili smo tri pobjede. Raduje me činjenica da nas lopta sluša - kazao je Andrić.
U predstojećoj sezoni od Gojka Cimirota se očekuje da bude jedan od stubova igre Leotara.
- Imao sam nekoliko ponuda, ali sam odlučio da ostanem u Leotaru, jer je to najbolja sredina za mene i moju karijeru. Ova sezona nije samo bitna za mene, već i za klub, jer je vrijeme da konačno napravimo dobar rezultat. Znam da navijači to od nas očekuju, a mi smo dobrim rezultatima u pripremama nagovijestili da možemo napraviti taj korak naprijed - istakao je Cimirot.
Trojka na posebnom režimu
Fudbaleri Leotara su poslije povratka sa priprema na Zlatiboru u nedjelju u poslijepodnevnim časovima odradili prvi trening, kojem nisu prisustvovali Dejan Janković i Dajan Ponjević. Oni su opravdali svoj izostanak i priključili se treninzima već juče. Smanjenim intenzitetom zbog povreda radili su Pavle Sušić, Milorad Cimirot i Ivan Marinković (Glas Srpske)