230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Test utakmica KMF Leotara sa reprezentativcima OS BiH

 Danas je u SD "Miloš Mrdić" u Trebinju održan prijateljski meč između domaćeg KMF Leotar i reprezentacije Oružanih snaga BiH.

120926-kmf3

Pripadnici OS BiH uskoro učestvuju na Međunarodnom turniru u malom fudbalu koji se odigrava u Crnoj Gori, a učestvuju vojne ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Trebinjci su izašli u susret igračima OS, koji su imali priliku odmjeriti snage sa aktuelnim šampionima RS BiH u futsalu. U fer i korektnoj utakmici koja je završila rezultatom 4:2 u korist Leotara, za domaće su debitovali Aleksandar Gačević - Gačo i Aleksa Milović.

Ovo je prvi meč koji su odigrali igrači Leotara poslije odigravanja mečeva u Futsal Ligi šapmiona. Uskoro počinju sa intenzivnim treninzima i pripremama za domaću Ligu, koja bi trebala da počne krajem oktobra  mjeseca 2012. godine.

Vatreni Joney se oprostio od KMF Leotara

Današnja utakmica je ujedno bila oproštajna za mladog i talentovanog Brazilca Joney-a Herbert Felix Da Silva, koji je mnogo pomogao Leotaru u razigravanju za UEFA Fustal ligu.

120926-kmf6

"Iskoristio bi ovu priliku da poželim Joney-u sreću u daljoj karijeri  i da mu zahvalim za sve što je uradio za naš klub, unio je veliko osvježenje i pokazao veliki talenat, a uz sve to je i mnogo dobar i čestit čovjek, za kojeg će uvijek biti mjesta u našim redovima, ukoliko nekada odluči da sve vrati", naveo je za Lokoportal kapiten KMF Leotar Mitar Vukanović.