230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novo priznanje Turističkoj organizaciji grada Trebinja

 U periodu od 27. do 30. septembra održan 45. Međunarodni sajam turizma „LORIST 2012" u Novom Sadu.

121002-tors1

Novi Sad je u periodu od 27. do 30. septembra bio domaćin 45. Međunarodnog sajma turizma „Lorist 2012" na kome se predstavilo preko 400 domaćih i stranih izlagača.

Kao i predhodnih godina Turistička organizacija opštine Trebinje uzela je učešće na pomenutom sajmu i to u okviru zajedničkog štanda TORS-a, gdje je predstavila bogatu i veoma raznovrsnu turističku ponudu Trebinja.

Svečano otvaranje 45. međunarodnog sajma turizma proteklo je u znaku poseta visokih diplomatskih predstavnika Južnoafričke Republike i Slovenije, a ovogodišnji Sajam je svečano otvorio pokrajinski sekretar za privredu, rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova g-din. Miroslav Vasin.

Na štandu su se pored raznovrsnog promotivnog materijala Turističke organizacije opštine Trebinje našli i promotivni materijali brojnih trebinjskih hotela, restorana, vinarija, itd...

Ovogodišnji Sajam je još jedan put potvrdio da Trebinje predstavlja izuzetno interesentnu turističku destinaciju za državljane Republike Srbije, jer je ogromnu pažnju velikog broja posjetilaca kojih je ove godine bilo preko 45000 privukla trebinjska turistička ponuda.

Štand je ove godine posjetila i pomoćnik Ministra trgovine i turizma u Vladi RS, G-đica Aleksandra Trifković, koja je iskazala veliko zadovoljstvo kvalitetom i zapaženim nastupom Turističkih organizacija Republike Srpske, a posebno nastupom Turističke organizacije opštine Trebinje.

"Velika nagrada "DOBAR DIZAJN" za sveukupan nastup i prezentaciju grada Trebinja" pripala je Turističkoj organizaciji opštine Trebinje.

Ovo značajno priznanje koje dodjeljuje Privredna komora Vojvodine i Novosadski sajam, predstavlja nagradu za dugogodišnji kvalitetetan, sistematski i iscrpni rad na promociji Trebinja kao turističke destinacije, te takođe potvrđuje izuzetno kvalitetan i primjećen nastup ove institucije na ovogodišnjem sajmu turizma u Novom Sadu, kako od stane posjetilaca, tako i od strane organizatora Sajma.

Ostale nagrade koje su sa ovogodišnje Novosadskog sajma turizma došle u Trebinje su:

"Velika zlatna medalja Novosadskog sajma za razvoj vinskog turizma" pripala je Ranku Petijeviću;
"Velika zlatna medalja Novosadskog sajma za ljetnu baštu" pripala je hotelu "Platani";
„Velika zlatna medalja Novosadskog sajma" pripala je restoranu „BG Brana Gorica"
„Zlatna medalja Novosadskog sajma" pripala je konobi „Bendiš"

Čitav tok sajamske manifestacije pratio je niz raznovrsnih sadržaja izložbenog, promotivnog, edukativnog i zabavnog karaktera.

Po opštoj ocjeni, bio je ovo još jedan zapažen i izuzetno kvalitetan nastup Turističke organizacije opštine Trebinje, koji bi trebao doprinijeti boljoj posjeti turističkim destinacijama Trebinja u narednom periodu, posebno od strane turista iz oblasti Vojvodine. (Izvor: http://trebinjeturizam.com)