230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nikola Đurasović potpisao za Krajovu (Rumunija)

Trebinjac i nekadašnji prvotimac Leotara Nikola Đurasović je prije par dana potpisao ugovor za predstojeću sezonu sa ekipom Krajova iz Rumunije.

121008-djuras

Prema riječima iskusnog Đurasovića, Krajova (Craiova) je tim koji planira da se plasira u doigravanje, tj. Playoff , a Liga čini 16 veoma jakih ekipa.

"Primarni cilj ove ekipe je pobjediti sve planirane utakmice, te izbjeći neku nezgodnu situaciju i borbu za opstanak. Poznajem većinu naših igrača koji igraju u ovoj ligi, tako da sam solidno upućen i znam gdje idem. Ima zaista dobrih timova, svako svakog može da pobjedi, a liga je zaista praćena, dvorane su posjećene u velikom broju. Upravo je završeno prvo kolo, moj tim je uspio da pobjedi u Temišvaru, a ja ću ako Bog da startati od drugog kola, do tada će sva papirologija biti završena. Sa mnom u timu su još tri igrača iz Srbije, dva su Amerikanca, a ostali igrači su Rumuni. Trener i pomoćni trener su takođe iz Srbije, a možda bio bilo zanimljivo istaći da je moj novi trener prije nekih 12 godina igrao za trebinjski Leotar. U pitanju je Anđelko Mandić. Prvi utisci su zaista OK, nadam se da uz malo sreće i ako Bog da zdravlja, ne bih trebao imati većih problema da se uklopim", istakao je za Lokoportal jedan od najboljih pojedinaca KK Leotar Nikola Đurasović. 

Đurasović je prošlu sezonu igrao za kiparski ENAD.

111007-djuras

"Iskoristio bih priliku pozdraviti i svoje saigrače iz Leotara, te poželjeti im sve najbolje u predstojećem šampionatu. Trenirao sam sa njima dva mjeseca, plan je bio da ostanem uz otvoreni ugovor, ali mi se ipak ukazala prilika koju nisam želio propustiti. Ekipa Leotara je zaista mlada ove godine, ali sa dosta potencijala, i uz dobar rad koji ne nedostaje mišljenja sam da mogu napraviti dobar rezultat u BiH ligi. Još jednom im želim svima puno zdravlja i uspjeha, a na kraju i pozdrav za sve čitaoce Lokoportala", dodaje Đurasović.

121008-djuras1