230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Teški dani za bilećku policiju

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 08.10.2012. godine, evidentirana su tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

120406-policija auto

PS Bileća, sinoć, u 22,15 časova, prijavljeno je da je ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Bileći, došlo do tuče. Policijski službenici su, na licu mjesta, konstatovali da je izvršeno KD Nasilničko ponašnje od strane Đ.R. i V.Š. prema Đ.K.
Prilikom intervencije na sprečavanju daljeg vršenja KD Nasilničko ponašanje V.Š. je udario staklenom bocom policijskog službenika i udaljio se u nepoznatom pravcu. Nakon dokumentovanja, protiv V.Š. i Đ.R. obojica iz Bileće, će Okružnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj i to protiv V.Š., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Nasilničko ponašanje i KD Napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca KD, a protiv Đ.R. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Nasilničko ponašanje.

PS Bileća prijavljeno je da je V.U., iz Bileće, u jednom zabavnom salonu u Bileći, bilijarskim kuglama, polomio četiri monitora na slot aparatima i dva monitora na računarima. U toku je dokumnetovanje KD Oštećenje tuđe stvari.
U vezi sa navedenim djelom, u 21,30 časova, PS Bileća prijavio je policijski službenik da mu je, u stepeništu zgrade, u ulici Alekse Šantića, prilikom fizičkog kontakta sa osumnjičenim V.U., ispao službeni pištolj i da je došlo do samoopaljenja jednog metka. U toku je rad na rasvjetljavanju i utvrđivanju eventualne odgovornosti policijskog službenika. (CJB Trebinje)