230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Česte prevare osiguranja sa lažnim udesima

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su juče Okružnom tužilštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv tri lica iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Osiguraničke prevare.

120406-policija auto

Naime, dana 17.05.2011.godine, u 23,25 časova, prijavljeno je da se u mjestu Biograd, opština Trebinje, dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj su učestvovala dva vozila, vozilo marke Opel i vozilo Šervolet.
Izvršenim uviđajem i saobraćajno tehničkim vještačenjem utvrđeno je da se saobraćajna nezgoda nije dogodila prema okolnostima kako su je opisali učesnici. Učesnici saobraćajne nezgode su se, u cilju naplate osigurane sume od osiguravajućeg društva, dogovorili da isceniraju saobraćajnu nezgodu i navedu oštećenja koja nisu nastala u toj nezgodi.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, pored navedenog krivičnog djela, tokom ove godine, rasvijetlili, dokumentovali i Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili pet Izvještaja protiv 11 lica zbog postojanja osnova sumnje da su, u cilju naplate osigurane sume od osiguravajućih društava, počinili pet krivičnih djela (četiri KD Dogovor za izvršenje krivičnog djela i jedno KD Osiguraničke prevare).
(CJB Trebinje)