230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Osumnjičeni Trebinjci iscenirali saobraćajnu nesreću

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su, juče, 22.10.2012.godine, Okružnom tužilštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv S.M. i Š.D., obojica iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Dogovor za izvršenje krivičnog djela.

120406-policija auto

 

Naime, 21.februara ove godine, policiji je prijavljeno da se u mjestu Tvrdoš, opština Trebinje, dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj su učestvovala dva vozila, vozilo marke Zastava kojim je upravljao S.M. i vozilo Škoda, kojim je upravljao Š.D..
Izvršenim uviđajem i saobraćajno tehničkim vještačenjem utvrđeno je da se saobraćajna nezgoda nije dogodila prema okolnostima kako su je opisali učesnici. Učesnici saobraćajne nezgode su se, s namjerom naplate osigurane sume od osiguravajućeg društva, dogovorili da isceniraju saobraćajnu nezgodu i navedu oštećenja koja nisu nastala u toj nezgodi.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, do sada, tokom ove godine, rasvijetlili i dokumentovali ukupno sedam izvještaja protiv 16 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili sedam krivičnih djela s ciljem naplate osigurane sume od osiguravajućih društava i to (pet KD Dogovor za izvršenje krivičnog djela i dva KD Osiguraničke prevare). (CJB Trebinje)