230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nastavlja se saradnja OSCE-a i grada Trebinja

Na današnjem sastanku između predstavnika tima OSCE-a i gradonačelnika Trebinja, Slavka Vučurevića, konstatovana je obostrana spremnost za rad i saradnju na projektima planiranim u okviru OSCE-ove misije u BiH.

121204-osce1

Današnji sastanak je, prema riječima člana OSCE tima, Željka Vukanovića, bio kurtoaznog karaktera, te je za cilj imao da upozna gradonačelnika s OSCE-ovim aktivnostima i programima koji su u Trebinju uspješno sprovedeni ili se još uvijek sprovode.

121204-osce2

Ovim povodom, gradonačelnik Trebinja iskazao je zahvalnost članovima OSCE tima na njihovoj posjeti, te izrazio zadovoljstvo povodom projekata koje su OSCE i Uprava Trebinja do sada uspješno realizovali. Vučurević je naglasio da će Trebinje i u budućnosti biti spremno za dogovore i saradnju s OSCE-om u svim oblastima relevantnim za domen lokalne zajednice – odnosno na polju rada lokalne uprave Trebinja, obrazovanju i na pitanjima vezanim za ljudska prava i položaj etničkih manjina u Trebinju.

U okviru OSCE programa za iduću godinu, planirano je nekoliko projekata koji bi u realizaciju mogli uključiti Grad Trebinje. (trebinje.rs.ba/Lokoportal)