230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjska policija brzo i uspješno riješila više slučajeva

Danas je načelnik Sektora policije CJB Trebinje Bojan Dabić dao izjavu za novinare u vezi sa rasvjetljavanjem KD Oštećenje tuđe stvari koje se odnosi na oštećenje 38 pneumatika na 24 vozila, 02.decembra, u Trebinju, i KD Krađa metalnih poklopaca, izvršene protekle sedmice, na štetu Srednjoškolskog centra u Bileći.

121012-press1

Djeca bušila gume

„Za krivično djelo Oštećenje tuđe stvari policijski službenici PS Trebinje su već, par sati po prijavi, imali konkretna saznanja o izvršiocima, ali s obzirom da se radilo o djeci odnosno četiri djeteta i jednom mlađem maloljetniku postupanje policije je zahtijevalo, u skladu sa Zakonom o postupanju sa maloljetnim licima u krivičnom postupku, poseban odnos, tako da je dokumentovanje krivičnog djela trajalo dva dana" rekao je načelnik Sektora Dabić.

Bilećani krali poklopce sa šahtova

U vezi sa rasvjetljavanjam krivičnog djela KD Krađa u Bileći policija je identifikovala tri lica, od kojih dva punoljetna lica sa incicjalima Đ.B i S.D. i jednog maloljetnika za koje postoje osnivi sumnje da su izvršila ovo krivičnmo djelo.

Uhapšena 4 ilegalca iz Alžira i Tunisa

Načelnik Dabić je. pored rasvjetljavanja ovih krivičnih djela novinare upoznao sa lišenjem slobode četiri strana državljanina zbog ilegalnog prelaska državne granice.
„Policijski službenici PS Trebinje su, jutros, oko tri sata, u mjestu Voćnjak, u Trebinju, zatekli i lišili slobode četiri lica zbog ilegalnog prelaska državne granice. Lica su dovedena u prostorije PS Trebinje gdje im je utvrđen identitet, a radi se o licima koja imaju državljanstvo Tunisa i Alžira, nakon čega su predata Jedinici Granične policije" rekao je Dabić.