230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijem za najbolji sportski kolektiv grada Trebinja

Članovi sportskog kolektiva Streljačkog kluba Leotar RVI posjetili su danas gradonačelnika Trebinja.

121226-strelci1 Streljački klub Leotar RVI Trebinje je zbog izuzetnih rezultata ove godine priznat i proglašen za najbolji sportski kolektiv u gradu. Klub inače broji stotinu članova i podijeljen je u pet selekcija: pionirska, kadetska, juniorska, seniorska i selekcija invalida, čiji su članovi većinom mladi i vrlo talentovani sportisti.

Član kluba, Momčilo Bodiroga, povodom prijema je rekao da Streljački klub Leotar RVI od osnivanja niže uspjehe, ali da je ipak 2012. godina najuspješnija. On je također izrazio nadu da će, uz podršku lokalne zajdenice i Republike,ovaj klub i dalje postizati dobre rezultate.

Izuzetan rad i sportski potencijal ovoga kluba prepoznat je i od strane gradonačelnika Trebinja, Slavka Vučurevića. On je danas u izjavi za javnost istakao da je uspjeh Streljačkog kluba važan i za sportsku afirmaciju grada, te da podrška klubu neće izostati, jer će se raditi na poboljšanju njegovog materijalnog statusa kako bi se članovima omogućili adekvatniji uslovi za rad i dalji napredak. (Grad Trebinje)