230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Održani skokovi sa mosta - Igor Gudelj najbolji (foto+video)

Nekoliko hiljada Trebinjaca uživalo je protekle noći na obalama Trebišnjice u 16. po redu Skokovima sa Kamenog mosta.

160810 IGOR

Posebna atmosfera bila je u klubovima RIVA  i GALERIJA gdje su nastupili Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović. Na sasvim specifičan način izvođenja starih i novih hitova zabavljali su mnogobrojne goste do kasno u noć.

Ove godine u konkurenciji je bilo 7 skakača, a najbolji je bio Igor Gudelj kome je ovo peta titula najboljeg skakača sa Kamenog mosta, a ovogodišnju pobјedu posvetio je svom profesoru i dugogodišnjem članu žirija, nedavno preminulom Igoru Anđeliću.

Drugo mjesto je osvojio Vuk Аndrić, treće Šukić Bojan. Sponzor prve nagrade je bila Turistička organizacija grada Trebinja, druge Vila Pergola, dok je sponzor treće nagrade bila Picerija LSashon. Sponzor vina je bila Vinarija Petijević. Medijski sponzor je bio Lokoportal Trebinje.

Skokovi sa kamenog mosta u Trebišnjicu su karakteristički, jer se uvијek održavaju u noćnim časovima sa visine od oko 7 metara, a skače se lasta. Budno oko trebinjskih vatrogasaca pobrinulo se da sve prođe u najbljem redu.

Da podsjetimo tradicionalna sportsko-kulturna manifestacija "Skokovi sa mosta" se već 16. godina održava u okviru Trebinjskih ljetnih svečanosti.

Ukoliko se ne sjećate ove burne večeri prisjetite se na našim fotografijama.