230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Kafanica nastavlja u još jačem ritmu (foto)

Prošle sedmice smo provod podigli na nezabilježen nivo do sada, a ove nastavljamo još jače u nevjerovatno visokom ritmu.

171001 kafanica

Pripremili smo vam mnogo iznenađenja, a prvo od njih je Oktober beer fest u vašoj Kafanici, baš kao i onaj u Minhenu, beer fest u Kafanici proteći će uz najkvalitetnije njemačko pivo. Svake srijede u oktobru, na ulazu u Kafanicu čekace vas ljubazne hostese odjevene u tradicionalnu bavarsku uniformu, kao i gratis točeno njemačko premium pivo Bitburger i Benediktiner, koje će i u Kafanici biti po promo cijeni od 3 KM. Ove srijede za provod je zadužen hercegovacki virtuoz na mikseti - DJ MIKO!
Petak je kao i uvijek, tradicionalna žurka po kojoj smo poznati Kafanicin ''Ludi petak'' . Rijeka alkohola, ljubazno osoblje, atmosfera na vrhuncu i najbolji hitovi zabavne i narodne muzike u vašoj Kafanici.
Subota je zakazana za dame, kao sto smo prethodno najavili i ove subote ispunjavanjem kupona sve dame mogu učestvovati u nagradnoj igri u kojoj će one najsrećnije osvojiti veoma vrijedne nagrade (Victoria Secret proizvode, gratis frizure, nokti i još mnogo toga). Za sve dame spremili smo gratis liker Cherry Brandy kao i još mnogo iznenađenja.

Sinonim za dobar provod, jedna i jedina - Vaša Kafanica!

Čekamo vas...

(Sponzorisano)