230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Sedmica za pamćenje u KAFANICI - Uskoro proširenje kapaciteta (foto)

Samo jedna riječ može opisati proteklu sedmicu u Kafanici, a to je - ZAKUCAVANJE.

171113 kafanicajameson

Prije svega, želimo da se izvinemo svima onima koji su zbog manjka kapaciteta ostali uskraćeni za mjesto u našoj Kafanici, možemo vam obećati da ćemo uskoro proširiti kapacitet i da će biti mjesta za sve.

Ove sedmice spremili smo vam mnogo iznenađenja, originalnih žurki, kao i more dobrog provoda. Krećemo sa Srijedom, svi odavno dobro znate da je najbolja žurka srijedom u Hercegovini upravo u Kafanici, a ovoga puta će našu žurku svojim prisustvom uveličati i virtuoz za miksetom, najbolji DJ u regionu - DJ Miko! Ovo ne smijete propustiti - Srijeda 15.11 - DJ Miko!

Petak je dan najboljeg provoda, idealno veče za izlazak, a oni koji odaberu da najluđu noć u sedmici provedu u Kafanici definitvno se neće pokajati. Jedinstven kafanski ambijent, najljubaznije osoblje u gradu, najbolji izbor zabavne i narodne muzike i još mnogo, mnogo toga očekuje vas i ovoga petka u Kafanici.

A za subotu smo vam spremili još jednu nevjerovatno žurku. Ovaj put je u pitanju oficijalni promo party najkvalitetnijeg Irskog viskija - Jameson. Očekuju vas atraktivne Hostese iz Jameson party tima, promo cijena od 70km za 0.7l Jamesona, kao i mnoštvo Jameson nagrada. Za sve koji ne znaju, u pitanju je najkvalitetniji Irski viski, piće koje pripada samom vrhu pića boje karamele, nevjerovatan ukus, kao i kvalitet čine Jameson jednim od najboljih viskija na svijetu. Sve ovo žurke možete doživjeti samo na jednom mjestu, u vašoj Kafanici, kafani koja ima dušu!

Dođite i uvjerite se da smo najbolji - Jedna je Kafanica!

PR