230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Posjetite ribarnicu Galiija i obogatite Vašu trpezu najukusnijom ribom riječnih i morskih dubina

Novootvorena ribarnica "Galiija" Vam stoji na usluzi kada poželite da uživate u ukusima najkvalitetnije riječne i morske ribe najvišeg kvaliteta.

201229 ribarnica

Domen naših usluga podrazumjeva i uslužno pečenje ribe, što predstavlja pravi užitak za sve naše mušterije.

Ribarnica "Galiija" Trebinje nudi Vam uvijek svježe, odabrane i najbolje primjerke riječne i morske ribe, kao i zaleđenu ribu, koja se doprema do nas sa svih krajeva svijeta. Pažljivim odabirom dobavljača sa kojima sarađujemo, garantujemo riblje specijalitete vrhunskog kvaliteta, koji će zagolicati Vašu maštu.

IMG 3481

Na meniju su pastrmka, šaran, lipljen, škuša, te morske - gambor, losos, orada, škripina, brancin, oslić i druge ribe.

Riblje specijalitete za vas priprema kulinarski virtouz

Nadaleko poznata Trebinjska pastrmka, koju već dugo godina kompanija "Butreks" izvozi širom regiona, zahvaljujući tradicionalnom načinu pripreme, stiže na Vaš tanjir, a da prethodno nije izgubila specifičan ukus svoje vrste. Vaše je da joj izaberete društvo na tanjiru, priloge ili svježu salatu po želji. Kuvar Rašo Pujić koji je vještine ovog zanata stekao u širom bivše nam države, za vas pravi najsočnije obroke po recepturi vrhunskih majstora. Na meniju se takođe nalaze i riblja čorba, pasulj...

201229 raso

Tradicija duga preko 6 decenija

Ugledna porodica Buđen iz Trebinja koja se preko 6 decenija bavi ribarstvom, uzgojem i izvozom ribe, uspjela je da ostvari zamisao o otvaranju ribarnice, koja datira već duže vrijeme, a prije svega zbog toga što su svojim sugrađanima ponudili robu i uslugu, koju do sada nisu imali u ovom dijelu Hercegovine. U planu je i proširenje kapaciteta.

201229 budjen

Poručite i uživajte

Ukoliko sami niste vješti u spremanju ribljih specijaliteta ili Vam je potrebna veća količina ribe za neku svečanost, srdačno Vas pozivamo da dođete do nas, odaberete željeni primjerak ribe i prepustite nam spremanje iste. Naše ljubazno i profesionalno osoblje izvršiće kompletno čišćenje i pečenje, u skladu sa Vašim željama i zahtjevima.

Posjetite ribarnicu Galiija i obogatite Vašu trpezu najukusnijom ribom riječnih i morskih dubina.

Adresa: Zasad polje - Poslovni centar Butrex
Kontakt: +387 66 981 141
Radno vrijeme 8-20 svaki dan