230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Slavlje Leotara nakon penala

Prva od dvije polufinalne utakmice pripala je večeras Leotaru, koji je u Trebinju nakon izvođenja penala bio bolji od Borca iz Banjaluke.

210310 futsal

Sjajno izdanje Leotara protiv veoma neugodnog protivnika, koji je pokazao da će biti tvrd orah i u revanš meču koji je na programu u nedelju u Banjaluci.

Napadao je Leotar tokom cijelog prvog poluvremena, dok su se gosti uglavnom branili i orijentisali na kontranapade. Teško je bilo probiti gustu odbranu Borca. Pokušavali su domaći iz svih pozicija, ali su njihovi pokušaji blokirani ili neutralisani od strane mladog golmana gostiju. Gosti su ipak prvi poveli u 7 minuti sureta, da bi Leotar u 17. minuti preko Zečevića došao da izjednačenja. Iz kornera je asistirao Savo Andrić, a Zečević bombom probija mrežu Banjalučana za poravnanje. 

Na odmor se otišlo rezultatom 1:1. U nastavku izjednačena igra na obje strane, sa dosta šansi, gdje su se najviše istakli čuvari mreža. Braća Andrić su u večerašnjem meču imala par stopostotnih šansi, ali nedostajalo je malo sportske sreće. Do kraja meča gosti su se kockali sa pet igrača u polju, ali su iskusni majstori fudbala iz Trebinja odbili svaki napad. U odbrani se posebno istakao Srđan Andrić pored koga večeras nije bilo prolaza.

Kod izvođenja penala uspješniji je bio Leotar, a standardno odlični Risto Perišić bio je bolji u međusobnoj penal seriji golmana.

KMF LEOTAR - KMF BORAC 5:3 (1:1)