230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar ipak bez Premijer lige

Znalo je u Trebinju biti dramatičnih utakmica, ali je ova večeras bila na ivici živaca.

210325 futsal

Odigrana je druga finalna utakmica za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine između Leotara i Doboja. Doboj je na nakon velike drame ostvario plasman u viši rang takmičenja, pobjedivši Leotar u oba finalna okršaja. Prvi meč koji je odigran u Doboju završio je rezultatom 6:1, a večerašnji 4:6.

Dobojlije su dosta bolje ušli u ovaj meč, fizički pripremljeniji, konkretniji i očigledno sa velikom željom za plasmanom u Premijer ligu. Večeras su imali i sreću na svojoj strani, pa su za vrlo kratko vrijeme dostigli prednost od čak 4 gola. Leotar se budi tek krajem prvog dijela. Zoran Milić sa dva gola vraća domaće u meč, a na pauzu se otišlo rezultatom 2:5.

U nastavku obje ekipe kreću sa pet igrača na terenu, dok je Leotar nešto agresivniji i visoko čeka protivnika.

Nekoliko oštrih startova sa obje strane i par, može se reći, loših sudijskih odluka izazivaju žestoke reakcije sa klupa. Dolazi do kraćeg verbalnog okršaja između trenera, pa i igrača, ali su sudije uspjele da smire i iskontrolišu situaciju na parketu. 

Opsada gola Dobojlija se ispostavila kao dobra taktika, jer su uspjeli da potpuno izbace protivnike iz ritma i nametnu svoju igru. Cimirot i Čečur tada tresu mrežu gostiiju i Leotar dolazi na 4:5. Trebinjci bilježe još par dobrih šansi za izjednačenje, ali je sportska sreća opet bila na strani gostiju. Minut pred kraj susreta u kaznenom prostoru padaju dva igrača Leotara, ali bez reakcije sudija! U posljednjem napadu gosti postižu i 6 gol i stavljaju tačku na meč.

Majstori malog fudbala iz Trebinja mogu da budu zadovoljni sjajnom sezonom, ostaje žal za plasmanom, ali Leotar nastavlja tradiciju, nadamo se iduće sezone u nekim boljim uslovima, sa publikom, kao i sa mladim talentima ovog popularnog sporta.

Da napomenemo, KMF Doboj je u prvenstvu imao perfektan skor 14/14, a samo jedan poraz je zabilježio u polufinalu plej ofa.

KMF LEOTAR - KMF DOBOJ 4:6 (2:5)