230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sramno suđenje protiv Leotara - Podnesena žalba

Skandalozno suđenje je po ko zna koji put viđeno na trebinjskom parketu. Košarka je potpuno pala u drugi plan.

210410 leo

Nažalost, dobar košarkaški duel ostao je u sjenci sudijskog trojca Vlaho, Milićević, Marić, kao i fizičkog obračuna u trećoj četvrtini između nekoliko igrača obje ekipe. 

Leotar je imao prednost od 12 poena i koškanje dvojice košarkaša, Boža Đurasovića iz Leotara i Lelića iz Slobode, nisu na adekvatan način zaustavili i spriječili. U afektu pomoćni trener Leotara Dražen Šegrt istrčava na parket da pokuša smiriti situaciju, pa ga sudije šalju na tribine.

U narednom napadu se izrodio još veći incident, koji je rezultirao isključenjem šest igrača - kod Leotara, Boža Đurasovića, Ninkovića i Milidragovića, a kod gostiju Lelića, koji je, po svemu sudeći najzaslužniji za sve, te Milićevića i Stronga.

210410 leo1

Nakon 20 minuta pauze, kada trener gostiju povlači svoje igrače sa parketa, igra se nastavlja, ali u potpuno drugom smjeru. Kontrolu preuzimaju sudije. 

Gotovo svaki ofanzivni skok gostiju bio je upitan, nije im sviran nijedan faul, dok su na drugoj strani Trebinjce kažnjavali za svaki kontakt.

210410 leo2

Ishod je bio očigledan, na veliku sramotu sudija i delegata.

Nakon utakmice podnesena je službena žalba na suđenje.

Činjenica je da je Leotar bio bolji i nije zaslužio da ovako izgubi, a sudijski kriterijum mora pod hitno da se preispita.

KK LEOTAR - KK SLOBODA 100-109