230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kafe slastičarnica Divlja ruža Trebinje - Za Vaš slatki trenutak uživanja

Slastičarnica "Divlja ruža" ušuškana od velike buke, saobraćaja i gužve, zaklonjena, pruža okrepljujuće momente uz omiljene slastice.

211015 Kinder

Iz ove "kuće" nam sa ponosom predstavljaju domaće, svježe, vrhunske i unikatne recepture božanstvenog ukusa i samo biranih i najkvalitetnijih sastojaka, koji su pretpostavljeni isključivo vizuelnom doživljaju.

Carstvo okusa i aroma predstavljamo redom: torte, razne, nestvarnog ukusa koje se tope u ustima (Čoko-borovnica, Kinder bueno, Čoko oranž, Havana, Čokoladna torta kao i mnoge druge), koje se sa stalnim inovacijama rotiraju u ponudi. Tu su i poštovani "klasici, veterani iz stare garde" uvijek traženi i voljeni i predstavljaju stalnu ponudu:"gospođa Hurmašica", "gospođica Tulumba", njeno Visočanstvo - kraljica Baklava, te Krempita i Princes krofnice.

211015 Princes krofnica

Specijalitet kuće je torta "Divlja ruža", koja je zaista nešto posebno i nesvakidašnje.

Nešto što ćete sa zadovoljstvom jesti svaki put iznova. Od napitaka u ponudi imamo sve vrste kafe (Espresso, Ness i Ledenu kafu), te razne gazirane i negazirane sokove i vode. Od alkoholnih pića imamo samo hladno pivo i domaće likere bogate arome Orahovaču i Višnjevac. Organizujemo rođendane, a u ponudi imamo i izradu torti i kolača po narudžbi i u roku za sva vaša veselja.

Dođite i osjetite čar i slatke momente na ovom mjestu. Srdačno vas čekamo uz dobrodošlicu! 

Slastičarnica Divlja ruža Trebinje
Adresa: Kralja Petra I Oslobodioca 55, (Agrokop plato)
Telefon: 065 838-393
Ovdje je samo naziv divlji, sve ostalo je pitomo i slasno!

PR