170901 best baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic

210401 petijevic baner

160123 mjesto za vasu reklamu
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Hrupjela i Gučina pobjednici Božićnog turnira

Ekipe Hrupjela kod seniora i Gučina u konkurenciji veterana šampioni su ovogodišnjeg Božićnog turnira u malom fudbalu.

220112 hrupjela

U superfinalu seniora ekipa Hrupjela je u veoma tvrdoj i neizvjesnoj utakmici slavila protiv ekipe Doo Baćević konačnim rezultatom 1:0. Treće mjesto osvojila je ekipa No-Mi iz Bileće, koja je novčanu nagradu proslijedila Crvenom krstu Bileće i Trebinja.

Najbolji strijelac turnira je Novo Milošević iz ekipe Gornja Hrupjela. Novo je bio strijelac u svakom od 6 odigranih mečeva, a ukupno je postigao 10 golova. Za najboljeg igrača turnira izabran je Milorad Mića Cimirot iz ekipe Hrupjela. Najbolji golman je bio Milun Sekulić iz drugoplasirane ekipe.

U finalnom meču veterana Gučina je bila bolja od ekipe Kastel iz Nikšića.  Treće mjesto zauzela je ekipa WWin MDM Nevesinje.

220112 gucina

U konkurenciji veterana za najboljeg golmana izabran je Srđan Pecelj iz ekipe Gučina. Najbolji strijelac je bio Miljan Vico iz ekipe WWin Nevesinje, za najboljeg igrača izabran je  Zoran Žarić iz ekipe Kastel Nikšić.  

Za najperspektivnijeg golmana izabran je Željko Ninković iz ekipe „Gornja Hrupjela“. Za najperspektivnije igrače turnira u konkurenciji seniora izabrani su FILIP VUJOVIĆ iz ekipe „NO-MI“ Bileća i NOVICA ĆALASAN iz ekipe „YOUNG BOYS“ Plužine. Nagrada organizatora turnira otišla je u ruke Petra Kilibarde predstavnika ekipe „Кastel“ Nikšić.

Nagrada publike ove godine otišla je ekipi Gornja Hrupjela.

Na ovogodišnjem Božićnom turniru postignuto je 239 golova, a 101 igrač se upisao u listu strijelaca. Podijeljene su i vrijedne nagrade za publiku.

Organizator turnira je bila Javna ustanova Trebinjesport.