230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Jednom se živi: Deset 'grešaka' koje svaka djevojka treba da napravi

Nema potrebe da uvijek igrate na sigurno! Opustite se, rasplamsajte maštu i uživajte u ludom provodu ...

120730-greske

 

Ljeto je pravo vrijeme primijeniti krilaticu "Jednom se živi", zato samo naprijed, pa probajte neke stvari koje vam se često čine tako pogrešne ...

1. Uvjerite sebe da možete skijati na vodi. Ili ronite. Bilo što što će vas učiniti primećenom na plaži, čak iako je to za vas "nemoguća misija".

2. Poslije prvog sastanka s potencijalnim Pravim, on vas poziva kod njega kući. I što ćete reći? Naravno, "Da". Za sve postoji prvi put.

3. Razigrajte maštu. Poigrajte se vašom frizurom ispod pupka. Dopustite vašem partneru da odabere mustru.

4. Već duže vrijeme razmišljate o tetovaži, ali smatrate da to vama nije primjereno. Ok, ali postoji i privremeni tatoo, zar ne?

5. Inzistirajte da vam prijatelji pomognu da ustrajete u držanju dijete (iako ste od njih ranije uvijek krili da vodite računa o prehrani).

6. Ne volite da vas smaraju nepoznati ljudi dok ste na odmoru. Ali, ovaj slatkiš nije "za baciti" i zato mu dopustite da vam priđe.

7. Pijte koktele u baru na plaži iako mislite da je još rano za takvu akciju, jer ste ugledali superzgodnog barmena.

8. Nije grijeh revanširati se kolegici koja je opsjednuta vama i ugrožava vaš položaj jer je zaslužila da bude kažnjena.

9. Volite klasičnu garderobu, ali, za vašu informaciju, ljeto je odavno stiglo. I zato zapamtite: nije grijeh obući nešto što će otkriti vaše atribute.

10. Idite u teretanu i onda kada ste "pale s nogu" od posla. Nikada ne znate hoće li se baš tamo naći svoj predmet interesovanja.

Izvor: Cosmopolitan