230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Večeras izbor za Miss Istočne Hercegovine

Trebinje, 17.12.2010. Na Izboru za Miss Istočne Hercegovine za Miss RS, koji treba da bude održan večeras u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju, s početkom u 20 časova, za titulu najljepše boriće se 13 djevojaka.

101207-mis1

S obzirom na to da su sve učesnice lijepe, nijanse će presuditi kojih pet će se plasirati za Izbor za mis RS, koji treba da bude održan iduće godine.

Tanja Vujičić, manekenka i portparol sarajevske agencije "ABC models", koja je svoju karijeru prije tri godine započela upravo na ovom izboru, ove godine našla se u ulozi organizatora.

"Direkcija Miss BiH mi je omogućila da postanem vlasnica licence Izbora mis Istočne Hercegovine za Miss RS, što mi je velika čast. Kako bih opravdala povjerenje koje su mi ukazali, potrudila sam se da na ovogodišnjem izboru posjetiocima ponudim mali modno-muzički šou. Muzički gost biće Bojan Marović, koji će sigurno pokupiti simpatije ženskog dijela publike. Posebnu zahvalnost za podršku projektu dugujemo sponzorima i načelniku opštine Trebinje ", kaže Vujičićeva.

U zabavnom dijelu programa prisutni će uživati i u nastupu plesnog kluba "Migado" iz Nikšića, a gošće večeri biće Snežana Prorok, aktuelna mis BiH, kao i Anđela Vujadinović, prošlogodišnja Miss Istočne Hercegovine.

Program će voditi Slađana Pejić, FTV model, i jedna od najatraktivnijih bh. manekenki. (Nezavisne)