230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Počinje DJ Karavan sedmica u KAFANICI

Hello December je iza nas, a ono što vas sada očekuje je nešto potpuno novo, nešto do sada neviđeno u Bileći.

171211 kafanica

Pripremite se, jer u Kafanici počinje "DJ Karavan" sedmica. Ove sedmice će u našoj Kafanici gostovati najbolji DJ-evi u regionu, ali i šire.

U srijedu, kao sto ste i navikli, očekuje vas Najluđa žurka u regionu uz DJ Mika.

171211 miko

Ovaj Ludi Petak će definitivno biti najluđi, ne govorimo vam to bez razloga, ovog petka čeka vas nešto do sada neviđeno. Sa Kafanicom uvijek očekujte neočekivano, sa nama su i čuda moguća, a iznenađenja su svakodnevnica, pa tako i ovog petka za vas smo spremili jedno iznenađenje. Po prvi put u Bileći, premijerno, za DJ pultom biće jedna dama. Kafanica Bileća, Ludi Petak - DJ TIFFANY.

171211 tifani

Tiffany je dama koja ima nevjerovatan osjećaj za amtosferu, sjajan muzički reperotar i zavidno DJ iskustvo. Radila je u mnogo poznatih klubova na prostoru EX - YU, samo neki od njih su: Pink Panter club (Mostar), Que Passa (Foča), Black and White (Foča), Terminus (Kiseljak), Montenegro pub, Jack Pub, Propaganda pub i Noris Pub (Nikšić), Buda Bar, Hotel Hilton, Hotel Hemera, Maša pub, Lucky Club, Coco bar (Podgorica), Porto Montenegro, La Perla, Movida beach club, Admiral itd... Definitivno je da vas ovog petka u Kafanici očekuje pravi spektakl.

Kod nas nikada nema stajanja, mi uvijek idemo još jače, a ove subote spremili smo vam još jedno iznenađenje, za kraj sedmice ostavili smo najluđu žurku, a za miksetom će ove subote biti DJ Gavrilo.

171211 gavrilo

Jasno je da će i ove subote atmosfera u Kafanici biti na samom vrhuncu. "DJ Karavan" sedmica kreće, dođite da zajedno postavimo standarde dobrog provoda.

Jedna je Kafanica!

Rezervacije na:
Mob: 065/940-120
FB: Kafanica Bileca
Insta: @kafanicabileca

PR