230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

TRI SREBRA za strelce Leotara

Proteklog vikenda u Visokom održano je Finalno kolo kadeta Bosne i Hercegovine u vazdušnom oružju za 2021 godinu - Međunarodni program.  

211107 Kadetsko finale1

Nastupilo je 85 strelaca iz 14 BiH klubova. Strelci OSК Leotar su posle završetka lige u kadetskim kategorijama vazdušni pištolj muški i vazdušni pištolj žene osvojili tri druga mjesta. Mladi trebinjski strelac Đorđe Milovanović sa prosjekom od 338,5 upucanih krugova / vazdušni pištolj / u ukupnom plasmanu je zauzeo drugo mjesto – pojedinačno.

U ekipnom plasmanu – vazdušni pištolj ekipa u sastavu Đorđe Milovanović, Aleksandar Кraljević i Milan Andrić zauzela je drugo mjesto iza ekipe Mladosti iz Gacka dok je treće mjesto zauzela ekipa SК Zenica.

211107 Kadetsko finale

U disciplini vazdušni pištolj Jelena Кraljević je zauzela drugo mjesto sa prosjekom od 320,5 upucanih krugova.

Prvoplasirana je bila BH rekorderka Sofija Rakić sa fantastičnim prosjekom od 362 kruga. Treće mjesto je pripalo Naidi Vrana članici SК Željezničar iz Sarajeva.

U disciplini vazdušna puška naš tim u sastavu Andrić, Sparavalo i Gudelj je zauzeo 6 mjesto u konkurenciji od 14 streljačkih klubova.

„ Lično sam zadovoljna sa postignutim rezultatima imajući u vidu da smo morali redukovati naše treninge i nastupe zbog situacije oko Кovida. Srebrena medalja za mene mnogo znači imajući u vidu da sam u ukupnom plasmanu odmah iza kolegice Sofije Rakić iz Bijeljinskog kluba TRB a ona je apsolutna rekorderka BiH u vazdušnom pištolju u svim kategorijama. Do kraja godine imamo još nekoliko takmičenja tako da je realno da očekujem još dobrih rezultata – Jelena Кraljević.