230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ZAPP je konačno tu - NOVI servis za dostavu počeo sa radom

U Trebinju je zvanično počela sa radom ZAPP dostava koja potrošačima nudi da umjesto njih obavi svu neophodnu kupovinu i robu dostavi na kućnu adresu.

220525 zappapp

Povodom lansiranja, od danas do 25. juna dostava će biti potpuno besplatna.

220525 zappfree

Nakon promotivnog perioda, akcije će se nastaviti u drugačijoj formi i korisnici koji skinu aplikaciju pod nazivom ZAPP Dostava sa App ili Play stora mogu da očekuju stalno nova iznenađenja i veliki broj benefita.

ZAPP dostava nudi svojim korisnicima umjesto njih obave sve što im je potrebno. 

Dovoljno je, ističu u Zapp-u, da kupac napravi spisak preko aplikacije koju će lako pronaći na sajtu www.zapp.ba, a oni će kupiti naručeno i isporučiti na kućnu adresu uz naknadu za dostavu u gradu.

Ukoliko korisnik nije u mogućnosti da koristi aplikaciju Zapp Trebinje može da pozove lako pamtljiv broj telefona 065 00 22 00 i izvrši svoju narudžbu.

220511 zappizza

Iz Zapp-a su naglasili da su ostvarili saradnju sa velikim brojem popularnih restorana i ugostitelja u Trebinju, a da će se broj njihovih partnera svakodnevno širiti.

"Ponuda će biti raznovrsna, tako da će svaki korisnik moći da pronađe svoju omiljenu hranu. Naš cilj je bio da dodatno pojednostavimo izbor ponude. Nakon samo par klikova otpočeće priprema hrane kako dostavljač može u najkraćem roku da krene ka adresi. Brinućemo o kvalitetu hrane, ali i ponude, koju smo pažljivo odabrali za naše korisnike", naglašavaju u Zapp-u.

www.zapp.ba