230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FRIENDTRAVEL - Bili smo u Veneciji kraljici Jadrana

Produženi vikend je prošao u obilasku atraktivnih turističkih destinacija Trsta, Venecije, Lido di Jesola, Verone, ostrva Murana i Burana.

IMG 7453

Na putovanje su krenula dva puna autobusa, jer je za ove destinacije vladalo veliko interesovanje. Utisci pustolova iz cijele Hercegovine su više nego pozitivni, a u program je uvrštena i posjeta Noventa di Piave outlet-dizajner centru, te Dvorcu Roncade i venecijanskoj Vili Giustinian sa podrumom vina. U znak pažnje povodom 8. marta, Turistička agencija Friendtravel je svim damama obezbijedio paket sa svim fotografijama i video snimcima sa putovanja.

230320 venecija

Friend Travel agencija kao i do sada veliku pažnju polaže izboru kvalitetniih vodiča. Tako je bilo i na ovom putovanju sa veoma živopisnim i zanimljivim upoznavanjem  gradova (Venecije jednom od najljepših i najposjećenih gradova na svijetu), predstavljenih od strane turističkih vodiča Zorana Miladinovića i Miloša Nišića, koji su pored toga što su svestrani i predusretljivi turistički vodiči još i prijatelji, animatori, džentlmeni, pedagozi, roditelji i pravi "storyteller-i".

IMG 7376

Putnici koji putuju sa Friend Travelom sa putovanja se vraćaju drugačiji, širih vidika i puni utisaka!

Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja idealna je adresa za realizaciju putovanja za sve koji žele kvalitetnu organizaciju koja na prvom mjestu garantuje sigurnost, a onda raznovrstan i bogat sadržaj i zabavu za sve putnike.

IMG 7470

Turistička agencija FRIENDTRAVEL | Putovanja koja se pamte

Agencija Friendtravel iz godine u godinu prati standarde po kojima je prepoznatljiva, a to su: atraktivni i originalni programi, visok nivo kvaliteta i usluga, vrlo povoljni uslovi plaćanja, stručni vodiči, sigurna zabava, iskren, otvoren i prijateljski odnos sa klijentima.

230320 burano

Ova agencija se može pohvaliti i uspješnim poslovanjem koje traje više od 15 godina.

www.friendtravel.net

PR