230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zvanično otvorena Olimpijada u malom fudbalu 2011

110726-olimpijada1
Trebinjska Olimpijada, tradicionalni fudbalski turnir, koji se preko pola vijeka održava svakog ljeta u Trebinju,večeras je zvanično otvorio zamjenik načelnika Opštine Trebinje Zoran Sorajić.
Pozdravljajuči učesnike turnira i gledaoce na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša" u Bregovima, u ime Opštine Trebinje, pokrovitelja manifestacije, Sorajić je rekao da je Trebinjska Olimpijada decenijama bila rasadnik fudbala, koji je iznjedrio brojne uspješne fudbalere, te da su mnogi od njih igrali za Leotar, kao i druge poznate klubove.
„Nema razloga da ne vjerujemo da će i u vremenima pred nama mnoge generacije mladih Trebinjaca poželjeti da se dokažu na Olimpijadi, da dosegnu, pa i preteknu slavu prethodnih generacija. Vjerujem da će mnogi od njih da se upišu u dugi spisak legendi naše Olimpijade", rekao je zamjenik načelnika Opštine Trebinje.
Inače, mečevi po grupama, počeli su juče, u ponedjeljak.
110726-olimpijada3
U grupi A svoje snage odmjeriće ekipe: Tina-Stanica, Bobani, Donje Police, Stari Grad, Bregovi i Mokri Dolovi – Bemiks, dok su u grupi B: Centar, Hrupjela, Gorica, Donji Bregovi, Tina, Donja Hrupjela.

Nakon mečeva po grupama, na rasporedu su četvrtfinalne utakmice, koje se se igraju 8. avgusta.

Polufinala se igraju 10.avgusta, borba ѕa treće mjesto i finale na programu su 12. Avgusta.
(Opština Trebinje/Lokoportal)