230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Završen Zvezdin kamp

Juče je u Trebinju završen kamp FK Crvena zvezda, koji se u proteklih sedam dana održavao na stadionu Police. U radu kampa su učestvovala 24 igrača, a njihovi treneri Zdravko Borovnica i Dušan Nikolić su zadovoljni njihovim radom i talentom koji su iskazali.

110724-zvezda_kamp_008

- Mogu slobodno da kažem da sam i malo iznenađen što se u broju od 24 dječaka izdvojilo nekoliko ekstra-talentovanih, koji sigurno uz jedan kvalitetan rad mogu mnogo da napreduju i postanu vrhunski igrači. Kamp je protekao u najboljem redu, dječaci su zadovoljni radom koji smo sprovodili u ovih sedam dana, rekao je Zdravko Borovnica, legenda Crvene zvezde iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Osim standardnih treninga sprovedena su i testiranja motoričkih sposobnosti svih dječaka i dati su im sertifikati na kojima su navedeni rezultati i savjeti kako da unaprijede svoje nedostatke.

- Na osnovu niza testova snage, brzine i tehnike, dobili smo rezultate na osnovu kojih svakom dječaku možemo da kažemo u čemu je dobar, a na čemu treba još da poradi u budućnosti. Rezultati kampa u Trebinju su negdje oko prosjeka, mada ima nekoliko dječaka koji su dobili "desetku", rekao je Miloš Đurović, kondicioni trener mlađih kategorija Crvene zvezde.

Ovaj kamp će se održati i naredne godine u Trebinju, a sigurno je da će trajati bar sedam dana duže i da će biti masovniji od premijernog.

(FK Leotar/Lokoportal)