230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar se žali na suđenje Pajića

U FK Leotar ogorčeni su suđenjem sudijske trojke na čelu sa Danijelom Pajićem iz Bijeljine u utakmici protiv Borca, koju je Leotar izgubio rezultatom 3:1. U klubu sa Polica smatraju da su oštećeni u više navrata, ne samo u „nebitnim" situacijama, već kod dva gola koja je postigao domaćin, pa najavljuju žalbu na suđenje.

110815-leo

Najveće zamjerke Leotar ima na situacije kod prvog i trećeg gola domaćina. Smatraju da je igrač Borca Nemanja Vidaković u 13. minutu bio u čistoj ofsajd poziciji, kada mu je upućena lopta. Takođe, u 48. minutu trećem golu prethodio je čist prekršaj nad Srđanom Andrićem. Osim kardinalnih grešaka „djelioca nepravde" iz Bijeljine, u Leotaru ističu i mnogobrojne greške pomoćnika Edina Imamovića i Nikice Tomasa. U 35. minuti Imamović je izmislio ofsajd poziciju u trenutku kada je Dragan Vuković izašao sam na golmana i bio u prilici da izjednači rezultat. U 90. minutu Nikica Tomas je takođe izmislio ofsajd poziciju, kada je Vuković ponovo bio u prilici da smanji rezultat na 3:2.

- Nismo imali ravnopravne uslove za nadigravanje, a usput napominjemo što se tiče suđenja da nismo bolje prošli ni u utakmici prvog kola protiv Zvijezde iz Gradačca, kaže direktor Leotara Spasoje Radović. Mi ovom žalbom ni jednog trenutka ne želimo da umanjimo pobjedu Borca, koja je potpuno zaslužena, kao ni gostoprimstvo koje nam je ukazano tokom našeg boravka u Banja Luci, na čemu im se iskreno zahvaljujemo i obećavamo da ćemo uzvratiti najmanje istom mjerom na proljeće u Trebinju. Mi samo želimo da zaštitimo naš klub od sudijske samovolje i od arbitara kao što su Danijel Pajić, Edin Imamović i Nikica Tomas. Napominjemo da nam se isti sudija sudio utakmicu protiv Sarajeva u prošlom prvenstvu, kada smo poraženi u Trebinju, a kada nas je Pajić uvjerio da zna da zaštiti gosta. Nepravda od strane arbitara učinjena nam je i mnogo puta prije ove utakmice, ali više ne želimo da ćutimo i želimo da skrenemo pažnju javnosti na sve greške. Ne sumnajmo da je gospodin Sead Kulović, koji je bio kontrolor suđenja na ovoj utakmici sve gore navedeno želio vidjeti i sudije ocijenio ocjenama koje zaslužuju.

Press služba „Fk Leotar"