230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar poražen u Gabeli

Na otvaranju stadiona u Gabeli, domaći GOŠK je zasluženo pobijedio ekipu Leotara rezultatom 2:1 (2:0), koja je na ovoj utakmici nastupila bez nekoliko prvotimaca.

110815-leo

Trebinjci su prvo poluvrijeme odigrali veoma loše, dok su se u drugom malo trgnuli i zaigrali ofanzivinije, ali nisu mogli do preokreta.

U 4. minutu GOŠK je imao prvu šansu preko Mahira Karića, kada Boško Milenković dobro brani. Već u 9.minutu domaći su poveli, sa desne strane je centrirao Miljenko Bošnjak, lopta je dugo putovala, a Mahir Karić glavom pogađa mrežu Leotara. U 25. minutu Karić je ponovo u šansi, ali ovaj put šutira pored gola. U 27.minutu Leotar je imao jedinu šansu u prvom djelu kada je nakon kornera Bobana Kajga, Zdravko Šaraba šutirao glavom preko gola. U 41.minutu u šansi je Feđa Dudić, kada snažno šutira, a Milenković odlično brani. Međutim, minut kasnije Dudić je spretniji i udvostručuje vođstvo GOŠK-a, na asistenciju Karića.

U drugom dijelu Leotar se oslobodio i krenuo ofanzivnije. Rezultat toga je izjednačenje u 60. minutu, kada je Vladimir Todorović iskoristio gužvu u šesnaestercu GOŠK-a. U 68. minutu Miljenko Bošnjak je iz slobodnog udarca sa 20 metara pogodio stativu. U 81.minutu Žunior Souto je odlično centrirao sa desne strane, a šut Igora Aničića glavom, golman domaćih odlično brani.

Ovo je bila prva utakmica GOŠK-a pred svojim navijačima, kojih je bilo svega 150.

Leotar je nastupio u sledećem sastavu: Milenković, Vučinić (od 80.minuta Kokić), Šaraba, Radović, Milošević, Topuzović (od 46. minuta Souto), Dreč, Andrić, Kajgo, Zečević (od 46 minuta Todorović), Aničić.

Leotar nakon četiri kola ima 4 boda, a u subotu je u okviru petog kola domaćin ekipi Veleža (17 časova).

(FK Leotar)