230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Dineco Plus" - Akcija namještaja 15%

Analizom tržišta, a uzevši u obzir i ekonomsku situaciju u našem gradu i okruženju, firma ''Dineco plus'' donijela je odluku o akcijskom snjiženju namještaja od 15% popusta na sve svoje proizvode.

110728-dineco

''Dineco plus'' doo firma za proizvodnju namještaja, od svog osnivanja 2007. godine uspješno posluje i u stalnoj je tendenciji rasta.

Namještaj se izrađuje od visokokvalitetnog pločastog materijala renomiranog austrijskog proizvođača Egger, www.egger.com i obrađuje ABS kant trakama.

Okov koji se koristi, a podrazumijeva: vodilice ladica, baglame, plinske podizače, ručkice, je takođe od svjetski priznatog austrijskog proizvođača Blum, www.blum.com

''Dineco plus'' ima rješenje za vaš životni prostor

Politika kvaliteta firme kao i uvedeni ISO standardi određuju cijeli proces proizvodnje, od trentka kada kupac posjeti izložbeno-prodajni salon, do trenutka izlaska gotovog proizvoda iz procesa proizvodnje, što je garancija kvaliteta.

Prilikom projektovanja i dizajniranja namještaja prate se svjetski trendovi i usklađuju sa željama kupaca.

Dugačka referenc lista zadovoljnih kupaca kao što su npr. Uni Credit bank, Hypo Alpe Adria Bank, HET, ZP Elektrohercegovina, Dom zdravlja Trebinje, Svadbeni salon Konak – Mosko, Market 99... kao i nebrojena fizička lica tj. naši sugrađani, najbolje odslikavaju kvalitet proizvoda i usluga u okviru firme ''Dineco plus''.

Ovim putem zahvaljujemo se na povjerenju svim našim kupcima i pozivamo sve zainteresovane da nas posjete u našem salonu u ulici Trebinjskih brigada br. 3.

Pogledajte neke od naših radova.