230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar izgubio od Kozare

Tradicionalno neugodno gostovanje u Gradišci ponovo je završilo neslavno za Leotar. Kozara je pobijedila minimalnim rezultatom 1:0, golom Spasojevića u 76. minutu.

110815-leo

Bio je ovo prvi prvenstveni poraz Leotara od kada je na klupu sjeo Bogdan Korak. Kozara je bila za nijansu bolja i osvojila tri vrijedna boda, dok će plavo-bijeli bodove tražiti protiv Čelika i Širokog brijega u naredna dva kola u Trebinju.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo gotovo ništa što fudbal čini lijepim. Tek nekoliko poluprilika pred golom Leotara, gdje se napadači Kozare nisu snašli. Leotar je igrao defanzivno, bez prilika da krene prema golu domaćina, koji je imao blagu inicijativu. Najbliži golu Leotar je bio u 39. minutu, kada je Mladen Ratkovica šutirao sa 20 metara i pogodio desnu stativu gola Kozare.

Drugo poluvrijeme nije donijelu drugačiju sliku na terenu. Kozara je i dalje imala više loptu u nogama, dok su Trebinjci pokušavali iz kontranapada i polukontri da učine nešto više, međutim bez pravog učinka. Trenutak odluke desio se u 76. minutu. Ujić je prošao po lijevoj strani Mujić glavom spustio loptu za Spasojevića na pet metara, koji potpuno neometan pogađa mrežu Leotara.

Leotar je nastupio u sastavu: Milenković, Dreč, Todorović, Topuzović, Šaraba, Andrić (od 72. minuta Souto), Ratkovica (od 82. minuta Cimirot), Marković (od 82. minuta Milović), Zečević, Vuković, Aničić.

- Čestitam Kozari na potpuno zasluženoj pobjedi, rekao je nakon utakmice Bogdan Korak. Zahvalio bih se domaćinu na dobroj organizaciji i lijepom dočeku i istakao bih da je suđenje bilo fenomenalno. Moji igrači danas nisu pokazali ništa. Nisam imao dovoljan broj kvalitetnih igrača, koji bi mogli da promijene nešto na terenu. Pokušao sam sa dva mlada igrača da dođem do pas igre, međutim, ni u tome nismo uspjeli. U drugom poluvremenu Kozara je imala mnogo šansi i samo je bilo pitanje vremena kada će da postignu gol. Ne bih rekao da nisu imali snage, prije bi se reklo da nisu imali volje. ovo je već četvrta utakmica za deset dana i gledaćemo da ih osvježimo do utakmice sa Čelikom.

(foto: arhiva)

(FK Leotar)