230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Igrači KMF Leotara na prijemu kod načelnika

Danas je u prostorijama opštine Trebinje načelnik dr Dobroslav Ćuk ugostio šampione BiH, igrače KMF Leotar koji večeras putuju u Rigu u Latviju da igraju u Glavnoj rundi takmičenja UEFA Futsal kupa

110927-kmf_kod_nacelnika_056

Načelnik je ovom prilikom uručio prigodnu novčanu nagradu i poželio sretan put igračima i svu sreću u nadi da će se plasirati u sledeću rundu ovog takmičenja.

110927-kmf_kod_nacelnika_034

110927-kmf_kod_nacelnika_020

110927-kmf_kod_nacelnika_014

Kapiten KMF Leotara Mitar Vukanović je u svojem obraćanju novinarima rekao: "Želim prije svega da se zahvalim načelniku opštine na dosadašnjoj podršci i saradnji, a takođe se zahvaljujem fudbalskim klubovima Mladost iz Gacka i Leotaru Trebinje, koji su i pored toga što je Premijer Liga u toku, dozvolili da povedemo naše igrače, koji inače igraju u pomenutim klubovima, na ovo putovanje i nama veoma važno takmičenje.

110927-kmf_kod_nacelnika_025

Obećavam da ćemo se fer i sportski ponašati i boriti, jer mislim da imamo realne šanse za prolazak. Nastojaćemo da predstavimo naš klub i naš grad u pravom svjetlu i dokažemo sve ono što nas je prethodnih godina krasilo, a to su borbenost i fer igra i pravi odnos prema ovom grbu i ovom klubu, jer se zna da ovi momci igraju bez ikakve novčane nadoknade.

Takođe se zahvaljujem predsjedniku FK Leotar, Luki Petroviću koji nam je obezbjedio autobuski prevoz do Beograda, odakle ćemo avionom ići za Rigu.

Svi protivnici u našoj grupi su profesionalci osim nas, ali nisu "vanzemaljci", nećemo isticati bijelu zastavu, borićemo se pokazati šta znamo i čekati svoju priliku. Sve utakmice će se prenositi na Eurosportu 2, gdje će cijela Evropa i svijet vidjeti naš klub i naš grad." 

Na ovo takmičenje putuje ukupno 19 članova, od čega je 14 igrača, a tu su i vođa puta, predsjednik, fizioterapeut i jedan predstavnik novinara..

KMF Leotar se nalazi u grupi 2. zajedno sa ekipama FK Nikars iz Latvije, FC Barcelona iz Španije i Győri ETO FC iz Mađarske.

Svoju prvu i najuzbudljiviju ukakmicu KMF Leotar će odigrati 29.09.2011. u 17 časova sa legendarnom Barselonom.

Iz ove runde takmičenja u Elitnu rundu takmičenja dalje idu dvije najbolje ekipe. Ostale detalje ovog takmičenja možete pogledati OVDE.